Elon Musk sulmon Soros: Njerëzit mendojnë se ai bën gjëra për të mirën e njerëzimit. Ai e urren njerëzimin!

0
848
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Elon Musk vijon të godasë në rrjetin Twitter miliarderin majtist amerikan George Soros.

Musk thotë se, përkundër aktivitetit filantropik që pretendon se bën, Soros e urren njerëzimin.

Soros është kontribuesi kryesor i kauzave liberale si aborti, LGBT, anti-racizmi, emigracioni, dhe ka kontribuar me qindra miliona dollarë për partinë dekorate në SHBA.

“Soros arbitrazhoi politikën. Ai kuptoi se shpenzimi i shumave të vogla të parave në shumë gara të panjohura, por me ndikim, është shumë më efektive sesa paratë e shpenzuara në gara të mëdha.”,- shkruan Musk në Twitter.

Më tej ai vijon duke tërhequr vëmendjen e mbi 140 milionë ndjekësve të tij, por edhe mediave se, gabimi që bëjnë ata është të mendojnë se ai e bëri atë për të mirën e njerëzimit. Ai e urren njerëzimin!.

Gabimi që bëjnë njerëzit është të mendojnë se ai e bëri atë për të mirën e njerëzimit. Ai e urren njerëzimin.

Zjarr Tv Ad