Kontrollohen shqiptarët që kthehen nga Italia në Rinas: Na matën temperaturën

0
93

Qytetarët shqiptarë që vijnë nga Italia  janë kontrolluar në aeroportin e Shqipërisë dhe Italisë në lidhje me Coronavirusin. Ata thonë se në Itali janë kontrolluar me skanër ndersa ne vendin tone, u matet temperatura. Përtej këtyre masave, disa prej qytetarëve nuk kanë nguruar të vënë edhe maskat, si formë mbrojtëse ndaj këtij virusi.