Një fitore e madhe e demokracisë në Shqipëri! – Nga Avni Delvina

0
18

Nga Avni Delvina.

Grafikë nga cikli “30 Qershori dhe shprehja e madhe e personazhit të grafikës….Një fitore e madhe e demokracisë në Shqipëri”

Image