Njoftimi i Aviacionit Civil/ Anullohen fluturimet ajrore drejt Italisë, shkaku

0
11

Ditën e nesërme pasagjerët që kanë prerë bileta për të udhëtuar drejt Italisë do të duhet ti shtyjnë fluturimet e tyre për një ditë tjetër.

Shkak është bërë greva e aviacionit civil në Itali, që ka prekur edhe 3 kompanitë ajrore që operojnë me fluturime nga Shqipëria për në Itali dhe anasjelltas.

Njoftimin për anullimin e fluturimeve e jep Aviacioni Civil në Shqipëri.

Kjo është hera e parë që një grevë e tillë bëhet shkak për anullimin e fluturimeve ajrore nga Shqipëria në drejtim të Italisë