Paloka mbyll protestën, jep mesazhin e Bashës nga Brukseli

0
50

Nënkryetari i PD-së, Edi Paloka ka mbyllur protestën e opozitës sot. Në mungesë të kreut të PD-së, Paloka ndau edhe mesazhin e tij nga Brukseli.

“Edhe njëher doja t’ju përshëndes dhe t’ju falënderoj, për sot për të arritur nesër në fitoren e sigfurtë. Dua t’ju përshëndes edhe në emër të zotit Basha, i cili vazhon takimet nëe Bruskel që janë pjesë të fitores që na pret.”- u shpreh Basha.