Paloka: Ne duhet të marrim përgjegjësinë për tu përballur me regjimin

0
34
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Jashtë ambienteve të parlamentit Edi Paloka ka thënë për mediat se në këto kushte të vjedhjeve të votave , “ne duhet të marrim përgjegjësinë të përballemi me regjimin”. Paloka foli dhe për misionin që kishte marrë përsipër Alibeaj për të përçarë opozitën. 

Zjarr Tv Ad