Përcillet mes lotësh për në banesën e fundit i vogli Julen

0
36
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Dy-vjeçari nga Spanja i cili ndërroi jetë pasi kishte rënë në një pus 230 metra të thellë, është përcjellë për në banesën e fundit nga të afërm dhe familjarë.

Trupi i Julenit u gjet nga Emergjencat Civile në Spanjë, pas 13 ditësh kërkime.

Prindërit e tij u shfaqën të dëshpëruar në funeralin e të birit, i cili u varros pranë të vëllait Oliver i cili kishte ndërruar jetë në vitin 2017 pas një problemi në zemër.

Dy-vjeçari nga Spanja i cili ndërroi jetë pasi kishte rënë në një pus 230 metra të thellë, është përcjellë për në banesën e fundit nga të afërm dhe familjarë.

Trupi i Julenit u gjet nga Emergjencat Civile në Spanjë, pas 13 ditësh kërkime.

Prindërit e tij u shfaqën të dëshpëruar në funeralin e të birit, i cili u varros pranë të vëllait Oliver i cili kishte ndërruar jetë në vitin 2017 pas një problemi në zemër.

Zjarr Tv Ad