Rama: Italia krah qeverisë për luftën kundër KÇK

0
13

Kryeministri Edi Rama dhe Ministri i Jashtëm Italian Luigi Di Maio ndodhen në një konferencë për median pas takimit në kryeministri. Rama tha se Italia do të mbështesë legjislacionin e ri kundër KÇK

“Me ministrin kemi diskutuar dhe legjislacionin e ri kundër KCK-së dhe njësinë speciale kundër korrupsionit. Ministri më ka konfirmuar gadishmërinë e Italisë për të mbështetur jo thjesht me asistencë teknike por dhe njerëz në terren, bashkëpunim konkret”