Tiranë/ Parkimet vend e pa vend, masa 478 shoferëve

0
18
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Papërgjegjshmëria e qytetarëve në parkimin e makinave vend e pavend janë kthyer në një pengesë serioze në kryeqytet. Policia Rrugore bën me dije se ka gjobitur 478 shoferë për parkime në vende të papërshtatshme.

Njoftimi i Policisë

Me hapësirat dhe numrin e mjeteve që qarkullojnë në kryeqytet, sigurisht që parkimi mbetet problem, por nuk ka absolutisht asnjë justifikim që për të konsumuar kafe, të parkosh ku të mundesh, në trotuar, në rresht të dytë, në vendkalim këmbësorësh, në korsitë e dedikuara apo në vendin e rezervuar për mjetet e shërbimit publik dhe nuk janë disa raste sporadike të tilla, por plot 478 mjete të konstatuara dhe ✍ për këtë shkelje, në një ditë.

Kryeqyteti është i të gjithë qytetarëve, dhe nëse deshironi që të ngjajë si i tillë, duhet më shumë përgjegjshmëri, respekt ndaj tjetrit dhe sigurisht bindje ndaj rregullit.

TiranëMe hapësirat dhe numrin e mjeteve që qarkullojnë në kryeqytet, sigurisht që parkimi mbetet problem, por nuk ka absolutisht asnjë justifikim që për të konsumuar kafe, të parkosh ku të mundesh, në trotuar, në rresht të dytë, në vendkalim këmbësorësh, në korsitë e dedikuara apo në vendin e rezervuar për mjetet e shërbimit publik dhe nuk janë disa raste sporadike të tilla, por plot 478 mjete të konstatuara dhe ✍ për këtë shkelje, në një ditë.Kryeqyteti është i të gjithë qytetarëve, dhe nëse deshironi që të ngjajë si i tillë, duhet më shumë përgjegjshmëri, respekt ndaj tjetrit dhe sigurisht bindje ndaj rregullit.

Gepostet von Policia e Shtetit am Sonntag, 20. Januar 2019

Zjarr Tv Ad