“Tutorial Tuesdays” / Rihanna bën tutoriale ne YouTube?

0
7

Rihanna u frymëzua për të krijuar Fenty Beauty pas viteve të eksperimentimit me bukurinë – dhe ende duke parë një zbrazëti në industri për produktet që kryen në të gjitha llojet dhe tonet e lëkurës.
Ajo nisi një linjë kozmetike “në mënyrë që gratë të jenë kudo”, duke u përqendruar në një gamë të gjerë të tonave tradicionale të lëkurës, duke krijuar formulat që punojnë për të gjitha llojet e lëkurës dhe duke vënë në dukje nuancat universale.

Fenty Beauty produkte janë të dizajnuara që të ndjehen të lehta, edhe pse ato japin mbulim të ndërtueshëm që shtrihen lehtë, në fund të fundit “bëjnë lëkurën të duken si lëkurë.” Më e rëndësishmja, Rihanna krijon përbërjen për të frymëzuar: “Grim ka për ju të argëtoheni me to ” ajo tha.
“Ajo kurrë nuk duhet të ndihet si presion. Ajo kurrë nuk duhet të ndihet si një uniformë. Ndjehuni të lirë të merrni shanset, të merrni rreziqe dhe të guxoni të bëni diçka të re apo të ndryshme “- ka thënë Rihanna.