Rama: Rimbursimi i barnave është rilindje për mjekësinë

0
816

Kryeministri Edi Rama tha se rimbursimi i barnave edhe për 600 mijë persona të pasiguruar është një rilindje e mjekësisë në Shqipëri. Rama dhe ministri i shëndetësisë, Ilir Beqaj, kanë prezantuar në Durrës vendimin e qeverisë për të futur si përfitues të listës së barnave të rimbursueshme edhe personat e pasiguruar.//