10 gjërat misterioze të cilat nuk mund të shpjegohen (Video)

6
3391
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...
Tregimet prapa këtyre fotografive janë të panjohura.

Sidoqoftë, ka shumë teori prapa secilës prej tyre. Nëse dëshironi të ndani opinionin tuaj mbi këto, mund të komentoni më poshtë.

Në këtë video që përmbledhë disa fotografi dhe pamje të tjera ju do të mund të shihni një plakë misterioze që ishte shfaqur kudo ku ishte John F. Kennedy, deri ditën e vrasjes së tij.

Se a kishte ‘ajo’ gisht në këtë vrasje CIA kurrë nuk e gjeti dhe nuk e zbuloi.

Ju gjithashtu do të mund ta shihni sjelljen e çuditshme të një vajze në një ashensor, të kapur nga kamera e ashensorit – ku më pas ajo ishte gjetur e vdekur.

Kjo video ishte publikuar më 20 korrik 2014, dhe ka 41 milionë shikime.

https://www.youtube.com/watch?v=TU5rtGDaE9Y

Zjarr Tv Ad