Zviceranët

0
688
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Zviceranët janë kombi i vetëm në botë me një demokraci të drejtpërdrejtë. Kjo do të thotë se çdo qytetar mund të sfidojë çdo ligj dhe të propozojë modifikime ne kushtetutë!

Zjarr Tv Ad