3 mënyra si t’i hiqni qimet e parritura në lëkurë – [FOTO]

0
885
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Qimet e parritura në lëkurë shkaktojnë puçrra të mëdha, të kuqe dhe të dhimbshme – një gjë të cilën nuk do ta dëshironi sidomos gjatë kësaj stine.
Por, për t’i eliminuar ato pa dhimbje dhe pa infeksion ju duhet pak punë. Dermatologia Monika Kiripolsky e përshkruan këtë në tre hapa:
Përshkrimi: Hiqni qelizat e vdekura të lëkurës me një pastrues duke e shtrirë mbi lëkurën ku është shfaqur puçrra me qimen e parritur.
Aplikoni nxehtësi
Duke përdorur një leckë të ngrohtë, vendosni presion të butë në çdo anë të puçrrës për 2 deri në 3 minuta dy herë në ditë derisa floku të dalë jashtë, transmeton Lajmi.net.


Tërhiqeni
Kur qimja të shfaqet në sipërfaqen e lëkurës, tërhiqeni atë me një piskatore të sterilizuar.

Zjarr Tv Ad