Angelina Jolie nuk shmang mundësinë e futjes në politikë

0
7

Aktualisht aktorja është e dërguar speciale e OKB-së për refugjatët dhe një aktiviste shumë energjike për një sërë çështjesh që përfshijnë refugjatët, dhunën seksuale dhe mbrojtjen e natyrës.

“Jam në gjendje të punoj me qeveritë, dhe me ushtritë, e tani mund të ulem në një vend interesant dhe të bëj shumë gjëra pa pasur një titull. Nuk e di nëse jam e aftë për politikën. Por, do të bëj çdo gjë që mendoj se vërtet mund të sjellë ndryshime”, ka thënë ajo.