Anullimi i 30 Qershorit/ Presidenca letër Kuvendit:

0
6

Presidenti i Republikës Ilir Meta i kthen përgjigje kreut të komisionit të ligjeve, Ulsi Manja.

Në letrën në fjalë, presidenti shprehet se anullimi i zgjedhjeve më 30 qershor është bërë në përputhje me Kushtetutën dhe se, tani ka fuqi ligjzbatuese pas botimit në Fletoren Zyrtare. Gjithashtu, në letër theksohet se ai është i detyrueshëm për tu zbatuar nga të gjithë, përfshirë këtu edhe Kuvendin.

Sipas kreut të shtetit,Procesi nga KQZ i rremë dhe i verbër.