Barku i Kim Kardashian dhe…. një veshje pa veshje (FOTO-VIDEO)

0
921
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Edhe pse në Islandë bën goxha ftohtë, Kim Kardashian nuk do tja dijë dhe preferuar të veshë një body, poshtë së cilës nuk kishte asgjë tjetër… por kjo ka bërë që nënë tashmë me dy fëmijë, ti dalë përpara edhe barku… nuk duket dhe aq mirë.

334CFACA00000578-3546418-image-m-22_1461004100549
334CFC1900000578-3546418-image-a-8_1461003559367334CFC0800000578-3546418-image-a-1_1461002666875

Zjarr Tv Ad