Basha mbërrin në Durrës: E fillova transmetimin nga makina

0
4

Pas takimit në Elbasan me pjesën aktive të PD, kryedemokrati Lulzim Basha është ndalur në Durrës, ku dhe është pritur mjaft ngrohtë nga qytetarët. Përmes një video live të ndarë nga vetë ai në faqen e tij të Facebook, Basha shprehet se dursakët kanë dalë në rrugë për ta pritur.

“Durrsakët kanë dalë në rrugë dhe po shkojnë drejt aktivit të Durrësit, ja ku janë. Unë e fillova këtë transmetim live duke zbritur nga makina, tani do t’i ndjekim deri në Durrës.”-shprehet Basha.