Basha propozon djegien e mandateve të opozitës

0
36

Kryetari i Partisë Demokratike kërkon djegien e mandateve të opozitës.

Në një deklratë për mediat një ditë pas protestës, ai tha se do t’i propozijë strukturave të PD-së këtë vendim.

Më herët ka qenë ish-kreu i PD-së që e ka propozuar një gjë të tillë.

“Unë jam sot këtu për tju thënë me përgjegjësi të plotë se e kam lexuar vullnetin tuaj.

Ndaj kam vendosur t’i propozoj grupit parlamentar dhe forumeve më të larta politike djegien e mandateve të deputeteve tanë”, deklaroi kreu i PD.