Berisha: Do kërkohet arrestimi i Edi Ramës në Vlorë

0
20

Ish kryeministri Sali Berisha deklaron nga protesta para kryeministrisë: “Do kërkohet arrestimi i Edi Ramës në Vlorë se po përdhosh sheshin e Flamurit, bën antimitign njëlloj si Ramiz Alia në 1991. Edhe atij ia dështuan dhe  këtij ia dështuan antimitingun. Do ketë një kërkesë nga ajri të arrestohet Edi Rama. Këtu e ka populli i cili është udhëheqësi absolut i Shqipërisë.”

Rama ndodhet në Vlorë. Kreu i qeverisë po zhvillon aktualisht një takim, ku duket se ka mbledhur shumë qytetarët, jo vetëm nga Vlora, por edhe nga rrethe të tjera.

Rama në Facebook shkruan: “Takimi publik i ciklit kombëtar “Bashkia që duam”