Braimllari në Maliq: Rama ka vrarë shpresën e të rinjve

0
2

Ish-deputeti i LSI-së, Endrit Braimllari ka theksuar se vendit i duhen politika konkrete punësim dhe mbështetje të drejtpërdrejtë fermerëve. Në takim me banorët e Maliqit, ish-deputeti theksoi se kryeministri Edi Rama ka larguar të rinjtë duke vrarë edhe shpresën e tyre.

Sipas tij, rruga e vetme është largimi një orë e më parë i Ramës nga qeveria. Ai i ftoi banorët në protestë e radhës kombëtare me 25 maj në Tiranë.

Postimi i Braimllarit:

Ne Zvezde te Maliqit.

➡Mungesa e subvencioneve ne bujqesi, largimi i te rinjve dhe mungesa e vendeve te punes shqetesimet me madhore.

Edi Rama ka larguar te rinjte duke vrare shpresen ne vend. Ka shkaterruar bujqesine dhe nuk ofron asnje politikë per hapjen e vendeve te reja te punes.

✍Vendi ka nevoje per politika konkrete punesimi, per subvencion te drejtperdrejte per fermeret dhe per krijimin e shanseve per te rinjte.

Me Edi Ramen vendi po shkon gjithnje e me pas.Te vendosur ne rrugen tone per te larguar nje Kryeminister antikombetar. Behemi te gjithe bashke ne protesten e shqiptareve 🇦🇱me 25 maj.

#Protestojme kunder #varferise, #paligjshmerise dhe #papergjeshmerise se Edi Rames.