Chicago/ Lumi ngjyroset me jeshile për nder të St. Patrick’s

0
2

Jeshile, si një lëndinë. Edhe këtë vit, siç ndodhi në 1961, lumi që kalon në qytetin e Chicago ka ndryshuar ngjyrë me rastin e festimeve në nder të San Patrick’s, mbrojtës i komunitetit irlandez.  Kështu, falë edhe një substance të veçantë, Chicago River ka ndryshuar pamje. Operacioni i ngjyrimit të ujit ka filluar në orët e para të mëngjesit dhe ka tërhequr një numër të madh qytetarësh dhe turistësh.