Dalin trendet e veçanta për 2019, por nuset e ardhshme duhet të jenë të guximshme

0
65
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Vajzat mund të kalojnë ditë, javë dhe ndoshta edhe muaj duke u përpjekur të gjejnë fustanin e përsosur për ditën e martesës.

Disa do të zgjedhin një fustan tradicional të bardhë, ndërsa të tjerat do të jenë të vendosur për të gjetur diçka unike që me të vërtetë të nxjerrë në pah personalitetin e tyre.

Por për ato nuse të ardhshme që kërkojnë diçka që me të vërtetë t’i dallojë ato nga turma, veshjet ‘nudo apo trasparente’ mund t’iu sjellë diferencimin.

Veshjet të tilla priten të bëhen popullore në 2019 në shumë kompani të ndryshme që po  prodhojnë versionet e tyre.

Disa prej modeleve me tyl, i kanë provuar dhe VIP-at në botë.

 

Zjarr Tv Ad