Detektivët rusë detyrojnë të akuzuarin për pedofili dhe kanibalizëm, t’ua demonstroj se si i kishte kryer vrasjet

0
120

Ky është momenti kur një burrë që akuzohet për pedofili dhe kanibalizëm, i tregon në detaje detektivëve rus se si i kishte therur me thikë viktimat.

Arkady Zverev, 22-vjeç, akuzohet për vrasjen e pronarit të shtëpisë ku kishte banuar me qira, trupin e të cilit e kishte copëtuar dhe më pas e kishte zier. Bëhet fjalë për Alexander Popovich, 21-vjeç.

 

Zverev ishte me një 12-vjeçare në kohën kur kishte kryer vrasjen, dhe ka pranuar para policëve se kishte kryer marrëdhënie seksuale me të. Fillimisht e kishte dërguar rreth 1,500 kilometra larg resortit turistik në Detin e Zi nga Soçi në Shën Petërsburg, dhe atë pa lejen e prindërve të saj.

Por, autoritetet e sigurisë e kanë detyruar vrasësin që të përdor një manekin që të demonstroj se si i kishte kryer vrasjet. Videoja e këtij demonstrimi është publikuar nga Komiteti i Hetuesve të cilët hetojnë krimet e rënda të kryera në Rusi.