Djali i picierit të vrarë në Durrës: S’kam lidhje me vrasjen e Kurtit, jam besimtar

0
97

U njoftua gjatë ditës së sotme se është shpallur në kërkim  për tu pyetur për vrasjen e Jurgen Kurtit. Djali u picierit të vrarë në Durrës më 2017 ka folir me medita pas lajmit. Ai mohon të ketë lidhje me vrasjen e Jurgen Kurtit. Në një intervistë telefonike për Ora, Dervis Arapi thotë se është gati të vihet  në dispozicion të policisë por se nuk ka lidhje me vrasjen e ndodhur më 18 mars 2019. Arapi thotë se ndodhet në Itali dhe ka mësuar vrasjen e Jurgenit përmes rrjeteve sociale.

“Unë nuk kam asnjë lidhje me vrasjen e Jurgen Kurtit. Nuk kam pasur kurrë ndërmend të hakmerresha për vrasjen e babait tim. Unë jam besimtar dhe gjithçka ia lë në dorë Zotit. Unë jam i gatshëm të vihem në funksion të policisë”.