Djegia e Notre Dame, ISIS feston

0
4

Thuajse e gjithë bota është sensibilizuar me Francën pas djegies së një prej objekteve ikonë të saj, Katedrales së Notre Dame, por jo terroristët e ISIS. Në rrjetet sociale ata kanë postuar një poster ku dallohet Katedralja e Notre Dame në flakë, dhe e shkruar në arabisht “Paçi një ditë të mbarë”. Gjithashtu fotoja e publikuar shoqërohej edhe me mesazhin: “Është dita për t’i thënë lamtumirë këtij tempulli”.