Dubai, Maradona hap dyert e shtëpisë: “Kam 12 vjet pa u droguar”

0
602
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

https://www.youtube.com/watch?v=GCyVEo5sp2Q&feature=youtu.be
Maradona hap derën e shtëpisë së tij në Dubai dhe rrëfen: “Kam 12 vjet pa u droguar, sepse nuk me lejonte të zgjohesha siç ndodh tani, çdo mëngjes.” Videoja është ngarkuar në faqen zyrtare të tij në Facebook

Zjarr Tv Ad