E TURPSHME: Produksioni nxjerr në televotim Luizin Maestron Kristin, ndërsa Olta dhe Qetësori që thyen rregullat nuk marrin ndëshkim

0
103
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Për këtë arsye, Vëllai i Madh futi një zarf të zi brenda në shtëpi, i cili ndëshkonte tre banorët.

Për shkak se ata thyen rregullat, Vëllai i Madh vendosi që ata të tre të dërgohen në nominim.

Luizi, Kristi dhe Armaldo thyen një nga rregullat kryesore të këtij foramti. Ata u futën në të njëjtën banjë njëkohësisht, ndërkohë që një gjë e tillë nuk lejohet.

E turpshme është ajo që ka ndodhur natën e sotme në Big Brother ku zarfi i zi duhet të kishte dënim për Oltën dhe Qetësorin pasi diskutuan me kode për nominime dhe Qetësori i ka dhënë i informacion nga jashtë.

Olta kishte një paralajmërim në primen e ditës së shtunë dhe duke qenë se thyu sërish rregullat duhet të dilte nga shtëpia pasi diskutoi nominimet me Qetsorin si aleatë.

Në fakt zarfi i zi ka një dënim ku ka mxjerr në nominim brenda natës Armaldon Luizin dhe Kristin pasi janë futur në banjo njëkohësisht dhe pse me mikrofona ndezur dhe nuk kanë shkëmbyer asnjë bisedë

Produksioni ka vepruar sërish në mënyrë shumë të turpshme duke nxjerr Armaldon Kristin dhe Luizin në nominim pasi tashmë janë bërë aleancë bashkë. Kjo është në mënyrë të hapur favorizim për Oltën dhe produksioni është hapur kundër Luizit.

Zjarr Tv Ad