Emërohet drejtuesi i ri i Prokurorisë së Sarandës

0
4

Pas shkarkimit nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit të Edison Ademit, Sali Hasa do të jetë drejtuesi i ri i Prokurorisë së Sarandës.
Hasa u prezantua nga dy anëtarë të Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Sandër Beci dhe Tartar Bazaj, paraditen e së martës në mjediset e prokurorisë me praninë edhe të prokurorëve dhe punonjësve të kësaj prokurorie.
Nga sot Prokuroria e Sarandës do të drejtohet nga Sali Hasa, i cili për vite me rradhë ka qenë prokuror në këtë prokurori.