Fjolla Morina puth në buzë Shkenda Dubovan gjatë një emisioni (Foto/Video)

0
4468

Gjatë emisionit “1 kafe me maman”, që udhëhiqet nga Big Mama, dy protagonistet, Fjolla Morina e Shkenda Dubova, kanë shkëmbyer një puthje.
Big Mama ka bërë që këngëtaret Fjolla Morina dhe Shkenda Dubova të puthen në studion e saj
Dy këngëtarët Fjolla Morina dhe Shkenda Dubova janë shumë shoqe me njëra tjetrën por këtë dashni ato sonte e kanë shprehur në një formë tjetër.
Shijojeni puthje tamam në buzë të dy yjeve kosovarë.

morina (1)

https://www.youtube.com/watch?v=WTVbhQjXh9k