Gazetarët i zenë derën Arta Markut

0
12

Gazetarë nga media e shkuar dhe vizive kanë protestuar para godinës së Prokurorisë së Përgjithshme në shenjë revolte kundër dhunës që shoqëruesi i kryeprokurores Arta Marku dhunoi fizikisht gazetarin e Klan Plus, Renaldo Salianji.

Me pankarta në duar ku lexohet “Lajmësi nuk preket”, punonjësit e medias kanë “rrethuar” hyrjen e organit të akuzës.