Greqia sërish mes flakëve, dhjetëra zjarrfikës dhe helikopterë në terren

0
3

Një zjarr i madh po përhapet me shpejtësi në zonën pas stadiumit Markopoulo, në Attica, Greqi.

Për lokalizimin e flakëve janë angazhuar 40 zjarrfikës, 16 automjete, dy helikopterë që hedhin ujë dhe një  helikopter koordinues. Gjithashtu me makinat e tyre janë angazhuar edhe 10 vullnetarë me katër automjete.

Sipas zjarrfikësve, zjarri është përhapur me shpejtësisë sepse zona pas stadiumit ka bar të thatë dhe shumë mbeturina të grumbulluara.