“Gurët e vetmisë” botohet në gjuhën gjermane

0
22
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Enkel Demi
Sapo mora lajmin e që “Gurët e vetmisë” është botuar në gjuhën gjermane falë bashkëpunimit të shtëpisë botuese “Schenk Verlag” dhe shtëpisë botuese “Pegi” (Botime Pegi).
I jam shumë mirënjohës botuesëve të mi në Shqipëri dhe Gjermani, ndërsa dëshiroj të falenderoj nga zemra përkthyesen Zuzana Finger për punën e shkëlqyer, të jashtëzakonshme e ngulmuese që ka bërë me këtë libër.

Zjarr Tv Ad