I dashur kryeministër mos e rruaj… (Video)

0
310

I dashur kryeminister mos e rruaj fare trapin se çfarë thonë shqiptarët për padinë që I ke bërë Ramushit për shpifje! E rëndësishme ështe që mediat Serbe janë me ty!

I dashur kryeministër, do bënit mire t’ju kujtonit të gjithëve se si po ju shkërdhehet mamaja 24 orë duke punuar për të mirën e këtij vendi dhe të ketyre njerëzve mosmirënjohës!