I dëmtuar nga tërmeti/ Universiteti i Mjekësisë mbyll dyert për këtë vit

0
49

Universiteti i Mjekësisë ka pezulluar mësimin deri në datën 6 janar të vitit 2020. Sipas vendimit të rektorit të Universitetit të Mjekësisë, Arben Gjata stuentët nuk do të zhvillojnë mësim për shkak të dëmtimeve të tërmetit. Që nga termeti i 26 Nëntorit, në godinat qendrore janë raportuar dëme të shumta .

Kujtojmë që edhe universiteti Politeknik ka patur dëme të shumta në godina dhe mësimi ka qenë i pezulluar këto ditë, ndryshe nga universitet e tjera.

Vendimi: 

Image