Ikën Anila Trimi, Muhamet Rrumbullaku vihet në krye të SHÇBA-së

0
48
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Emërohet drejtuesi i ri i SHÇBA-së

Zëvendësministri i Brendshëm Besfort Lamallari, gjatë një takimi paraditen e sotme me drejtuesit qendrorë të Shërbimit për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA) bëri të njohur urdhrin e Ministrit të Brendshëm Sandër Lleshaj, për ndryshime në nivel drejtues në këtë strukturë.

Kështu, z. Muhamet Rrumbullaku, me një karrierë të gjatë në strukturat e Policisë së Shtetit, emërohet Drejtor i Shërbimit për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA), në Ministrinë e Brendshme.

  1. Rrumbullaku zëvendëson në këtë detyrë znj. Anila Trimi.
Zjarr Tv Ad