Ish-ministri e thotë troç: Kur të shkarkohet Palmer, ndoshta më rikthehet besimi tek politika amerikane

0
19

Ish-ministri i Drejtësisë Ylli Manjani shprehet hapur kundër zyrtarit të lartë të SHBA për Ballkanin Perëndimor Mathhew Palmer.

Madje Manjani përmend dhe shkarkimin, si një dëshirë e tij. Ish-ministri shkruan se kur Trump të shkarkojë Palmer ndoshta i rikthehet besimi tek politika amerikane.

“Trump ka shkarkuar këshilltarin e Tij John Bolton?! Kjo dihej.
Kur të shkarkojë Palmer-in, ndoshta më rikthehet besimi tek politika Amerikane…”, shkruan Manjani.