Ja 3 qytetet më të prekura në Shqipëri nga pandemia

0
32

Aktualisht në vendin tonë ka 2167 raste aktive. Tre qytetet më të prekura në vend, janë Tirana Durrësi dhe Shkodra. Tirana vijon të jetë ne vend të parë, me 1191 të infektuar. Tiranë 1191, Durrës 256, Shkodër 209, Vlorë 94, Fier 83, Lezhë 82, Kukës 65, Korçë 60, Elbasan 47, Gjirokastër 29, Berat 27, Dibër 24.