Kjo pjesë e trupit të bebes mbetet në trupin e nënës për 38 vite

0
27
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kjo, për shkak se qelizat e tyre kurrë nuk i lënë plotësisht trupat e nënave të tyre; disa qëndrojnë brenda, një fenomen obstetrik i njohur si mikrokimerizëm fetomatarian, transmeton lajmi.net.Këto qeliza jo vetëm qëndrojnë aty dhe notojnë, por se edhe shërojnë nënat, i mbrojnë ato, dhe zgjasin jetëgjatësinë e tyre.Ky fenomen u zbulua fillimisht nga Georg Schmorl, një shkencëtar gjerman i shekullit të 19-të.Puna e tij është marrë shekuj më vonë nga hulumtuesit dhe gjetjet janë ende duke u trajtuar në shumë çështje në lidhje me këtë fenomen.

 

Zjarr Tv Ad