Korçë/ Temperaturat e ulëta, Universiteti “Fan Noli” ndërpret mësimin

0
10

Për shkak të temperaturave shum të ulëta, Universiteti “Fan Noli” në Korçë ka vendosur ndërprerjen e mësimit për sot dhe nesër

Vendimi i marrë nga Rektorati mban datën 9 janar 2019.

Këto ditë mësimi do të zëvendësohen në data të tjera, thuhet në vendim.

Edhe Zyra Arsimore Pogradec ka njoftuar pezullimin e procesit arsimor për ditën e nesërme.

Ju bëjmë me dije se edhe nesër dt 11.01.2019 do pezullohet mësimi për të gjitha shkollat në varësi të ZA Pogradec.

Zëvendësimi i këtyre dy ditëve do bëhet në një moment tjetër me përmirësimin e motitthuhet në njoftim.