Kreu i Kadastrës Artan Lame takim sot në SPAK, në fokus operacioni i OFL-së

0
125

Kreu i Kadastrës Artan Lame ka zhvilluar sot një takim në Prokurorinë e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar Tiranë.

Takimi në fjalë është diskutuar rreth Operacionit Forca e Ligjit. Aksioni i OFL ka si qëllim goditjen e aseteve të vëna nga veprimtaritë kriminale, ndërsa prej disa muajsh operacioni po vijon.Kujtojmë se pasuritë e sekuestruara do të kthehen në qendra për veprimtari sociale.