Luçiano Boçi bashkon PD: Deputeti i grupit Basha e mbeshtet publikisht…

0
290
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Shpalli kandidaturën për Bashkinë Elbasan, Dashnor Sula uron Luçiano Boçin dhe i jep mbështetje maksimale për fitoren në zgjedhje!

Luçiano Boçi:Telefonata më e hershme ka qenë nga deputeti Sula, ka shprehur gatishmërinë e tij dhe mbështetjen pa kushte të kandidimit tim.

Unë nuk dua të bëjë supozime. Nuk është se ka ndonjë tutje se do ketë ndonjë kandidat. Kandidimi im është dhe sfidë bashkimi, kam pranuar me dëshirën e mirë që të bashkoj në PD të gjithë faktorët.

Një faktorë pa të gjithë faktorët do të ishte një fitore e gërvishtur. Ju thon se do ta bëni se janë sfida dyfishe, por kam bindjen se përtej deklarata të shkruara në tavolinë ndodh edhe në mënyrë natyrale, është instikt i bazës. Baza nuk e shet sinqeritetin e vet për shkak se dikush nga lart do të nxjerrë gozhdën.

Zjarr Tv Ad