Luizi kërrcënon Efin në Prime: “Të sugjeroj mos ta zgjasësh këtë bisedë më Kiarën!”, se unë nuk harroj!

0
482
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Pas debatit mes Kiarës dhe Efit, Luizi ndërhyri duke i thënë Efit mos ta vazhdojë më këtë bisedë.
Luiz: Të sugjeroj mos ta zgjasësh këtë bisedë më Kiarën!

Efi: Meqë ne të dyja e dimë më mirë, do e flasim.
Luiz: Po thotë Kiara pjesën e saj, ti tënden. Më beso nuk do përfundojë si mendon ti.
Nuk ta sugjerojë. Për të mirë të të dyjave ju, nuk ju leverdis ta zgjasni.

Kiara: Nuk e kuptoj as pse u hap.
Luiz: Efi, të dua fort prapë, por kur të dal jashtë dhe është ashtu si thua ti të kërkojë falje.
Efi: Po shoh reagimin tënd, prandaj u hap kjo temë. Më vjen keq që nuk më njohe kurrë.

Zjarr Tv Ad