Në Gjermani kapet një grup prej 20 shqiptarësh me dokumenta fa lse

0
16

Pas hetimeve të gjata, po licia në Limburg ka ka pur një grup 20 njerëzish të cilët po qëndronin il egalisht në Gjermani, me dokumente të fa lsifikuara identiteti.

Gjatë kontrollit të katër objekteve të ndryshme në qytetin në Limburg, janë zbuluar rastet e fa lsifikimit dhe janë ar restuar përkohësisht 20 të dy shuar, shkruan Agjencia Gjermane e Lajmeve DPA.

Lajmi mbështetet në atë që kanë deklaruar të hënën përgjegjësit për media të policisë në Wiesbaden, transmeton albinfo.ch. Hetimet lidhur me këtë rast janë zhvilluar nën dyshimin për fa lsifikim të dokumenteve dhe për shke lje të lidhura me lejen e qëndrimit në Gjermani.

Meqenëse të prekurit kishin dhënë pëlqimin për largim të menjëhershëm dhe vullnetar nga Gjermania, ata janë kthyer në vendin e tyre të prejardhjes, në Shqipëri me avion në të njëjtën ditë