“Nuk është dorë e zotit, por e robit hajdut”- Berisha për situatën e përmbytjeve: Rama nuk prodhoi energji, por e bleu me…

0
6
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Berisha: Kjo fatkeqësi natyrore nuk është e rrallë, por është e vecantë, është gjithçka jo dora e zotit, por dora e robit hajdut.

Pse e them këtë, jua shpjegoj. E them këtë sepse kjo u krijua kryekëput nga keqadministrimi i kaskadës absolutisht të diktuar nga vjedhja qeveritare. Çfarë ka ndodhur?

Gjatë këtyre ditëve Edi Rama dhe ministrja e tij Balluku nuk kanë prodhuar energji por kanë blerë energji me 226 euro megavatin në bursë në një kohë kur energjia e kontraktuar 10 mln euro mund të prodhohej pa asnjë kufizimi, pasoje në kaskadën e Drinit. Sot Edi Rama fajin e gjen tek mediat dhe opozita për vjedhjen dhe katastrofën që krijoi vetë.

Zjarr Tv Ad