OFL, kush janë dy vëllezërit nga Vlora që u kërkohet të deklarojnë pasurinë

1
247

bëhet fjalë për dy vëllezërit, Altin dhe Mikel Çuca. Ata janë dënuar nga Gjykata e Torinos në Itali për trafik droge. Mikel Çuca është arrestuar në një operacion të përbashkët mes policisë shqiptare dhe asaj italiane në 2011. Edhe Altini, vëllai i tij është arrestuar në Itali me të njëjtën akuzë. Më herët vëllezërit e kanë pasur mbiemrin “Çuçaj” dhe e kanë bërë “Çuca” më vonë.