Pastrimi i fytyres në dush, a është i mjaftueshëm?

0
865
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...
Pyetja se nëse fytyra pastrohet më mirë në dush tani ka një përgjigje nga ekspertët e dermatologjisë.

Ekspertët thonë se larja e fytyrës në dush është definitivisht më e mirë se sa vetëm larja e fytyrës.

“Dushi është koha e duhur për një masazh të lehtë dhe pastrim të fytyrës,“ thonë ekspertët. Pastrimi i thellë i poreve përmes dushit bëhet më i lehtë dhe efektiv.

Dushi vepron si një avullore gjigante e cila ndihmon hapjen e poreve.

Ekspertët rekomandojnë aplikimin e pastruesit në lëkurë të tharë me duar të thara, para se të bëni dush, sepse kjo do t’ia bëjë më të lehtë pastruesit të largojë pa pastërtitë dhe molekulat e yndyrshme.

Pra, dushi do t’iu pastrojë fytyrën më mirë dhe ajo do të ketë ngjyrë më të ndritur.

 

 

Zjarr Tv Ad