Përplasja në KZAZ në Kavajë, dy prej të arrestuarve në burg

0
2

Gjykata e Kavajës caktoi sot masat e sigurisë për personat e arrestuar pas incidentit të ndodhur në KZAZ-në e këtij qytetit.

Gjykata ka vendosur ‘arrest me burg’ për shtetasit Arben Xhihani dhe Ervin Baklli.

Ndërkohë, që shtetasi Daut Elmazi është në lënë ‘arrest shtëpie’, kurse Demir Bukova në ‘detyrim paraqitje’.