Përplasje para Parlamentit, policia hedh gaz lotsjellës

0
5

Prej orës 11:00 opozita dhe qytetarët po protestojnë kundër kryeministrit Rama. Ndryshe nga protestat e tjera, sot është vendosur që protesta të jetë në formë marshimi.

Pas rreth 3 orësh rrethim i kryeministrisë, protestuesit të udhëhequr edhe nga krerët e opozitës u zhvendosën para Parlamentit, ku ka edhe përplasje me policinë. Ndërsa policia hedh gaz lotsjellës drejt protestuesve.

Protestuesit përplasen me policinë para Parlamentit, hidhet gaz lotsjellës.