Përplasjet në KZAZ reagon Meta: Të zbatohet ligji me transparencë

0
4

Presidenti Ilir Meta i është përgjigjur përmes zëdhënësit Tedi Blushi, deklaratës së bërë sot nga KQZ, e cila e konsideroi inekzistent dekretin e Kreut të Shtetit për zgjedhjet e 30 qershorit.

“Presidenti Meta vlerëson të gjitha institucionet që zbatojnë ligjin dhe i inkurajon që ta bëjnë këtë me përgjegjshmëri maksimale dhe transparencë të plotë. Presidenti mban shënim të gjithë personat që shkelin ligjin dhe provokojnë tensione artificiale, të cilat u shërbejnë vetëm atyre grupimeve të errëta vendase dhe të huaja, që kërkojnë destabilitet në Shqipëri dhe rajon, me qëllim defaktorizimin e Shqipërisë dhe shqiptarëve.” thuhet në deklaratë.